SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden

Salesforce hjälper företag hålla koll på sin miljöpåverkan med nya Salesforce Sustainability Cloud

Salesforce har lanserat Sustainability Cloud– en ny lösning som tillsammans med andra hållbarhetsinitiativ kan hjälpa företag att bättre analysera sin miljöpåverkan.
Klimatförändringar är den största och mest komplexa utmaning vi människor någonsin har mött. Nyligen seglade den svenska klimataktivisten Greta Thunberg i väg till New York för att vara med vid FN:s klimatmöte den 23 september. En viktig påminnelse om vi måste arbeta tillsammans för att uppnå klimatmålen - även på våra arbetsplatser.

Salesforce har åtagit sig att leverera en hållbar framtid med låga koldioxidutsläpp och stöder FN:s hållbara utvecklingsmål. Salesforces vision är att kunder ska ha möjlighet att använda hela Customer 360-plattformen för att förbättra miljön.

På Salesforce har vi märkt att kunder efterfrågar mer pålitliga hållbarhetslösningar. Därför har vi lanserat en ny teknisk lösning som gör det möjligt för företag att snabbt spåra, analysera och rapportera miljödata. Allt för att minska sina egna koldioxidutsläpp.

Med Salesforce Sustainability Cloud har företag nu en pålitlig hållbarhetsplattform som hjälper dem att se deras miljöpåverkan och använda datadrivna insikter för att göra förändringar som gör nytta för vår planet.

Med Salesforce Sustainability Cloud kan man som företag enkelt analysera sin koldioxiddata i Salesforce Einstein Analytics och skapa dynamiska rapporter och instrumentpaneler. Något som ger insikter och möjlighet att driva klimatåtgärdsprogram i stor skala – och fullt ut förstå sin egen miljöpåverkan.

Läs mer om Earth Cloud här.
https://www.salesforce.com/company/news-press/press-releases/2019/09/191809-gl/

Om Salesforce
Salesforce, världens ledande CRM-företag och Intelligent Customer Success Platform, ger företag möjlighet att knyta an till sina kunder på helt nya sätt. För ytterligare information om Salesforce (NYSE: CRM), besök: www.salesforce.com.

SENASTE NYTT

- Nyheter inom industrivärlden
2024-04-30
Åkerströms Björbo och Ovako ingår partnerskapAvkastning på över 200%
2024-04-29
Container Basic Store för invallning av fat och IBC Ljustorn med IO-link Hur mycket kostar 3D-utskrift? Familjeägt företag satsar långsiktigt och hållbartNyckelbakterie upptäckt
2024-04-26
Länken i framgångsrikt partnerskapIndustridatorers roll i tuffa driftmiljöerSkyddsslang ECOLINEMjölby en av orterna som får ny utbildningsformCognizants innovations­program Bluebolt
2024-04-25
Effektivisera städningen med en städrobot Använd vatten för att skära med precisionISCAR introducerar ny krymputrustningMöt EdmoLift på Elmia Produktionsmässor Vi ställer ut på Elmia Automation
2024-04-24
När konstant tryck och luftflöde är ett måste Elektronisk övervakning av luftkvalitén Från konstruktion till kund med Lännen AB Vandskæring A/S investerarVill du framtidssäkra din produktion?